Εταιρία - Ιστορικό

Semicom exhibitionΗ SemicomGP Hellas AE διανύοντας ήδη τον 13ο χρόνο λειτουργίας στην Ελληνική αγορά, κατάφερε να αποκτήσει μία ηγετική θέση εισάγοντας καινοτόμες ιδέες και λύσεις στον τομέα των μπαταριών. Η εταιρεία, με πλήρη εξειδίκευση στη μπαταρία, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σε όλους τους τύπους καταναλωτικών ή επαγγελματικών μπαταριών εισάγοντας την έννοια του “One Stop Battery Supplier”

Έχοντας στις εγκαταστάσεις μας ένα από τα πιο σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια μπαταριών, στελεχωμένο με άτομα - το καθένα εκ των οποίων έχει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρία στο αντικείμενο «μπαταρία» - μπορεί να ελέγξει, επισκευάσει ή κατασκευάσει οποιοδήποτε τύπο ειδικών συστοιχιών μπαταριών (πακ) χρειαστούν οι πελάτες της, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και τα καλύτερα υλικά. Ο Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας είναι έτοιμος να βοηθήσει τους πελάτες μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν, προσφέροντας τους την σωστότερη και οικονομικότερη λύση με βάση τις ανάγκες τους. Όπως πάντα όλα τα είδη μας καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Από τον Μάιο του 2011 η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO:9001-2008 πιστοποιημένο από την TUV NORD.

Η Semicom GP Hellas AE έχει συνάψει συμφωνίες αποκλειστικής συνεργασίας και αντιπροσώπευσης για Ελλάδα & Κύπρο με επιλεγμένους κατασκευαστές μπαταριών από όλο τον κόσμο ο καθένας εκ των οποίων κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία του όπως GP Batteries, ALCAD, SAFT, ARTS, ULTRALIFE & VISION. Η εταιρεία είναι η μόνη στην Ελλάδα που έχει την έγκριση των Αμερικάνικων Υπουργείων Εξωτερικών και Αμύνης για την διάθεση στην ελληνική αγορά των μπαταριών με προδιαγραφές για στρατιωτική χρήση του οίκου ULTRALIFE.

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της στον τομέα των μπαταριών μολύβδου εισάγει από τον οίκο ENERSYS USA τη σειρά ενισχυμένων μπαταριών μολύβδου NP GENESIS για χρήση σε συστήματα αδιάλειπτης λειτουργίας (UPS), και την μοναδική στον κόσμο σειρά ODYSSEY Extreme Power για επαγγελματική χρήση (Marine, Automotive & Military) με διάρκεια ζωής 10-12 χρόνια.

Στο τομέα των μπαταριών Νικελίου Καδμίου (NiCD 1.2V) η εταιρεία αντιπροσωπεύει την Σουηδική εταιρεία κατασκευής μπαταριών ALCAD για χρήση σε ειδικές εφαρμογές όπως σε Τεχνικά Έργα, σε Σταθμούς Παραγωγής Ενέργειας, στη Ναυτιλία, στις Επικοινωνίες ή στις Ένοπλες Δυνάμεις. Σε συνέχεια αυτής της πετυχημένης συνεργασίας, η Semicom GP Hellas AE ξεκίνησε συνεργασία και με την Γαλλική SAFT μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής μπαταριών βιομηχανικού τύπου που ανήκει στον ίδιο όμιλο με την ALCAD. Η εταιρεία επίσης εισάγει από την PANASONIC Γερμανίας τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiCd & NiMh βιομηχανικού τύπου, αλκαλικές & λιθίου. Συγχρόνως διαθέτουμε και μπαταρίες ειδικού τύπου για μη διασυνδεδεμένα Φωτοβολταϊκά Συστήματα.

Η Semicom GP Hellas AE το Φεβρουάριο του 2014 μεταφέρθηκε σε νέες, μεγαλύτερες, εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική περιοχή της Λυκόβρυσης, ανανεώνοντας πλήρως τον τεχνολογικό της εξοπλισμό με σύγχρονα μηχανήματα και ιδρύοντας το τμήμα “Ελέγχου Βιομηχανικών Μπαταριών” με στόχο την περαιτέρω επέκταση των εμπορικών δραστηριοτήτων της στην Ελληνική αγορά. Παράλληλα στελέχη της εταιρίας στάλθηκαν για εκπαίδευση σε Γαλλία και Σουηδία. Οι παραπάνω ενέργειες αναγνωρίστηκαν από την Alcad Σουηδίας η οποία με βάση την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας και κατόπιν επιτόπιου ελέγχου των εγκαταστάσεων και δοκιμών απένειμε στην εταιρία τον τίτλο του “Authorized Service Center for Alcad Batteriesγια όλη τη περιοχή της Μεσογείου. Την ίδια στιγμή με τη Διεθνή Αναγνώριση και λόγω της μεγάλης εμπειρίας και εξειδίκευσης της εταιρίας στο τομέα των μπαταριών ολοένα και περισσότεροι βιομηχανικοί πελάτες μας άρχισαν να επικοινωνούν μαζί μας ζητώντας τεχνικές συμβουλές γύρω από τις μπαταρίες που χρειάζονται. Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτή την ανάγκη εξειδικευμένης πληροφόρησης δημιουργήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2014 ένα νέο τμήμα παροχής υπηρεσιών αυτό του “Τεχνικού Συμβούλου Μεγάλων Πελατών”.

Η Semicom GP Hellas AE θα συνεχίσει να επεκτείνεται εισάγοντας νέες καινοτόμες τεχνολογίες μπαταριών πιο αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον για εφαρμογές στους τομείς των νέων τεχνολογιών και της πράσινης ανάπτυξης με σκοπό να αποτελέσει σημείο αναφοράς της μπαταρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Η Semicom GP Hellas AE θα συνεχίσει να επεκτείνεται και τα επόμενα χρόνια τόσο διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργατών της εντός της Ελλάδος όσο και αυτό των προμηθευτών, υπογράφοντας συμφωνίες με νέους καινοτόμους κατασκευαστές μπαταριών με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, που θα έχουν εφαρμογές στους τομείς των νέων τεχνολογιών και της πράσινης ανάπτυξης.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση και το Προσωπικό

 

 

  • GP
  • Ultrallife
  • Enersys
  • Panasonic
  • Saft
  • Arts Energy
  • Vision
  • Alcad
Developed by Sugarfree Design

Sugarfree Design